Indulás Nyaralni! 2. nap


Sziasztok!
Folytassuk amit elkezdtünk:
Másnap reggel lementünk a partra, megnézni hol lehetne inni egy jó kávét. Útközben betértünk egy pékségbe reggelit venni. Az első tapasztalatunk, hogy sehol, mert semmi nem nyit ki 10 előtt :D Na de aztán mégis találtunk egy helyet, nem is akármilyet; Nem csak hogy normális tejjel kaphattunk kávét, de a hely reggelizésre, és ebédelésre is megfelelőnek tűnt, így elhatároztuk hogy ebédelni ide fogunk visszajönni. Ez a hely volt a Torony Bisztró Gofrizó, továbbiakban a kedvenc helyünk.
A reggeli kávézás után, lementünk a szabad strandra. Jó tapasztalataink voltak; Rendben tartott hely, van ingyenes wc is ami szintén rendben van tartva, és van lehetőség csomag/érték megőrzésre zárható szekrény formájában, szerintem korrekt áron.
Megettük a reggelire vett péksütiket, de nagyot csalódtunk :(
A vízben gyűjtöttünk kagylókat emlékbe :3
Miután kistrandoltuk magunkat, visszamentünk a kedvenc helyünkre ebédelni. Itt ejtenék pár szót a helyről, mert nagyon megszerettük. Szeretem mert gyerekbarát, van etetőszék, és nagyon megtetszett a tábla a krétákkal ami a hátam mögött látszik is a képen. Szuper ötlet szerintem :)
 A kiszolgálás gyors, és a dolgozók segítőkészek, apróbb külön kéréseknek eleget tesznek. Az étel finom, és kiadós adag, és mindez meglepően alacsony áron. Az árakon nem látszik hogy Balatonon, vagy hogy partközelben van a hely.
Visszafelé a fesztiválra megnéztük ezt a helyet is, mert Párom már amúgyis rég meg akarta nekem mutatni ^^
Visszatérve a fesztiválhoz, átvettük a második napi karszalagot is.
 A fesztiválon megnéztük a Moby Dick-et, és azt kell mondjam hogy le a kalappal előttük. Minden tiszteletem az övék, mert tűző napon, hőségriadóban, vihar előtti legnagyobb melegben (tudjátok az a tipikus időváltozás előtti megáll a forró levegő és majd megfulladsz tőle...) nem elég hogy minden erejüket bele adva végigcsinálták a koncertet, utána még dedikáltak és fotózkodtak is a rajongókkal. :)
 A nap fénypontja ismét az esti koncert volt, az Apocalyptica. Íme néhány kép a koncertről:





Köszönöm a figyelmet.
Szép Napot a Kedves Olvasónak! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése