Magyar Goth Bloggerek Találkozóján jártunkSziasztok!
Ma egy élménybeszámolót hoztam nektek, a dark és goth bloggerek találkozójáról.
Őszintén szólva, eléggé kérdéses volt a számomra hogy menjek vagy ne menjek, mert valahogy nem éreztem magam odavalónak... Goth vagy oké, de az én blogom, nem az a "sima megszokott" goth blog. Vajon, mit szólnak hozzá hogy megyek? Vajon lesz bárkivel is közös témánk? Ezekkel a kérdésekkel a fejemben töprengtem még pár hete, de aztán eldöntöttem, hogy lesz ami lesz alapon elmegyek, aztán max soha többet... Meg is beszéltem férjemmel, és eldöntöttük hogy együtt elmegyünk.

El is jött a nap; október 29. Nem túl hideg, nem esős, elég szép napnak néztünk elébe. Délben felszálltunk a vonatra, egy órára Nyugatiban voltunk, és 4-es 6-os villamossal elmentünk a Rákoczi térig.  Már a villamosról megláttuk a helyet, ami előtt később ezt a fotót csinálta nekünk a kedves felszolgáló lány. (Egyébként az összes képemet ő csinálta, és még egyszer nagyon köszönjük neki)
 A találkozó helyszíne, a Krak'n Town volt. Már a hely megnyitásakor is nézegettük Nick'o-val hogy egyszer el kéne menni, így két legyet ütöttünk egy csapásra.
Kicsit a helyről:
Nagyon hangulatos, az egész a bejárattól a személyzeten át, a mosdóig adja a steampunk hangulatot. Vannak dolgok amik azonban gyerekcipőben járnak, de még fiatal a hely, így én azt mondom adjunk nekik egy kis időt. Egy dolgot azért mindenképp megemlítenék; a fogas hiányát. Mert szerintem ez egy apróság, viszonylag könnyen megoldható, ellenben nagy probléma ha nincs, és ez sok vendégnek fog feltűnni/hiányozni ahogy egyre jobban bele megyünk a hideg időszakba. Az étel nagyon finom volt, én egyenesen beleszerettem a hagymalekvárba, és ennek hatására tervezem hogy csinálok majd a jövőben valamikor. :)
A találkozóra nem jöttek el annyian se ahányan ígérték, (pedig az sem volt sok) így egy nagyon családias hangulatú kis csapatot alkottunk szerintem. Rajtunk kívül négy blogger tette tiszteletét az eseményen.
 


Balról jobbra haladva; 

Bella&Nick'o,  
Annie a Tales from SelfMade.Black írója, 
Cathreen a Cathreen Misery Blogja írója, 
Impi a Kecskecsoda írója, és 
Daniel a Daven's Realm írója.
Nagyon jól éreztem magam, és rá kellett döbbenjek hogy kár volt tartanom ettől a találkozótól. Nagyon szimpatikus embereket ismertem meg, és a beszélgetésekből kiderült hogy sok közös is van bennünk, különösképpen Impivel (bár erre korábban is rájöttem a blogja olvasásakor, de ez most bizonyosodott be) akit mostantól szImpi-nek fogok hívni. (csak viccelek) ;)
Ez az egész tali most egy kis löketet adott, (remélem kitart jó ideig) és végre nem érzem azt hogy értelme sincs annak amit csinálok. Nagyon örülök hogy találkoztunk, és megismerkedtünk végre személyesen is veletek. Ha tehetjük, a kövire is elmegyünk.

Köszönöm a figyelmet, Szép Napot az Olvasónak! ^^